zaterdag 4 mei 2013

Onderzoek IJmuiden op locatie afgerond

IJmuiden / Limburg - Het onderzoek van de politie in een loods aan de Kromhoutstraat in IJmuiden is vrijdagmiddag afgerond.
Dit onderzoek vindt zijn oorsprong in Limburg en staat in verband met de vermissing van Hugo Charles uit Echt. De autohandelaar is sinds 29 maart 2012 vermist. De politie heeft informatie binnengekregen dat er mogelijk een verband is tussen de locatie in IJmuiden en de vermissing van Hugo, en vervolgens is daar een forensisch onderzoek opgestart. Resultaten van dit onderzoek worden door de recherche bekeken, daar worden nu geen uitspraken over gedaan. De vermiste Hugo Charles is niet aangetroffen en er is niemand aangehouden. Verdere mededelingen worden niet gedaan.

Weedkwekerij ontmanteld

Haarlem - De politie kreeg vrijdagmiddag rond 12.30 uur een melding van een vernield raam aan een woning op de Delftlaan.
Ook zou er een vreemde lucht uit de woning komen. De agenten hebben een onderzoek ingesteld en troffen in de woning een hennepkwekerij aan met 93 planten. De planten worden vernietigd. De apparatuur is in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Aanrijding met ernstig letsel Haarlem

Haarlem - De politie kreeg vrijdagmiddag omstreeks 13.10 uur een melding van een aanrijding met letsel op de Spaarndamseweg.
Een 26-jarige Haarlemse bestuurder van een personenauto en een 87-jarige Santpoortse bestuurder van een brommobiel waren daar in botsing gekomen met elkaar. Een traumahelikopter is wel ter plaatse geweest maar beide slachtoffers zijn met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De 87-jarige bestuurder heeft ernstig letsel opgelopen. Over zijn toestand is verder nog niets bekend. De 26-jarige liep in ieder geval nekklachten op. Verkeersongevalanalisten doen onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. Het verkeer op de Spaarndamseweg is door dit ongeval enige tijd gestremd geweest. Mochten er getuigen zijn die de politie nog niet hebben gesproken, dan kunnen zij contact opnemen met de politie in Haarlem-Noord via 0900-8844.