zaterdag 24 september 2011

Auto aangespoeld op strand Zandvoort

Op het strand van Zandvoort is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto aangespoeld.


Dat meldt het Juttersmuseum in Zandvoort zaterdag. Het gaat om een ogenschijnlijk nieuwe Mini met Engelse nummerplaten, laat Victor Bol van het museum weten. Hij schakelde de politie in over de opmerkelijke vondst.
Bol zegt op zaterdagochtend altijd een rondje te lopen over het strand. "Ik heb al veel mooie dingen gevonden, maar een auto… Nee, dat heb ik nog nooit meegemaakt."
Van een ongeval waarbij een vrachtschip een auto is verloren, is niets bekend. De auto wordt naar alle waarschijnlijkheid zondagavond geborgen.

Motorrijder onderuit in haarlem

Haarlem 24-09-2011

Op de Fonteinlaan in haarlem is een motorrijder rond 16.45 onderuit gegaan na te hard geremd te hebben voor een flitspaal.

Man in scootmobiel ten val na aanrijding

Haarlem, 23-09-2011

Op de rotonde van het Californieplein vond vrijdag een aanrijding plaats tussen een auto en een scootmobiel. De 64-jarige Haarlemmer reed vanaf de Stresemannlaan de rotonde op en werd door een auto, bestuurd door een 65-jarige Haarlemmer aangereden. Mogelijke oorzaak van de aanrijding was de laaghangende zon. De 64-jarige Haarlemmer was als gevolg van de aanrijding uit de scootmobiel gevallen. Ambulancepersoneel heeft de man ter plekke behandeld, hij is ter controle vervoerd naar een ziekenhuis.

Politie zoekt getuigen inbraak Haarlem

Haarlem, 23-09-2011

Politiemensen constateerden donderdagnacht omstreeks 00.45 uur dat bij een winkel aan de Rivieradreef was ingebroken. De glazen toegangsdeur was met een tegel ingegooid. Het is nog niet bekend of er wat is weggenomen. De politie is een onderzoek gestart naar de inbraak en vraagt eventuele getuigen zich te melden, via 0900-8844.

Auto weggenomen uit garage

Zandvoort, 23-09-2011

Vrijdag net voor het middaguur namen drie onbekend gebleven mannen een auto weg bij een garagebedrijf aan de Kamerlingh Onnesweg. De auto was daar ter reparatie afgegeven, maar de drie mannen zijn er zonder te betalen met de auto vandoor gegaan. Hieraan ging een onenigheid vooraf. Onder meer een deur van het bedrijf werd vernield en er ontstonden in hun vlucht enkele verkeersonveilige situaties. De auto werd al snel teruggevonden in de omgeving van de Karel Doormanlaan in Aerdenhout. De politie is direct een zoekactie gestart naar de drie inzittenden, waarbij onder meer een helikopter  en Burgernet is ingezet. Rond 14.10 uur werd een mogelijke verdachte aangehouden op de Duinlustweg. Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.