donderdag 16 februari 2012

Wildplaskleuter blijkt verzinsel

De moeder die van de Amsterdamse politie een boete zou hebben gekregen omdat haar 3-jarige zoontje op straat plaste, blijkt het verhaal uit haar duim te hebben gezogen om geld van een kennis los te troggelen.
De vrouw hing binnen haar familie en vriendenkring het zielige verhaal op dat haar zoontje, die kampt met blaasproblemen, op straat had geplast en dat een motoragent dat met een boete van 120 euro had bestraft. Zij vond een kennis bereid dit geld aan haar te betalen.
Nadat heel Nederland verbolgen over de Amsterdamse politie heen viel, biechtte de moeder vandaag uiteindelijk tegenover deze krant de ware toedracht op. Voor de hoofdstedelijke agenten had de leugen van de vrouw vervelende gevolgen, want zij werden op straat voortdurend geconfronteerd met burgers die ze verweten alleen op plassende kinderen te jagen.

Poging inbraak bloemenzaak; getuigen gezocht

Haarlem, 15-02-2012

Bij een bloemenzaak aan de Engelenburg is geprobeerd in te breken. Woensdagochtend rond 11.00 uur werd geconstateerd dat geprobeerd was de zijdeur - die alleen te bereiken is via de garage aan de Groningenlaan- open te breken. Mogelijk zijn mensen getuige geweest van deze poging inbraak? Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via 0900-8844.

Met 129 km/u over de Kruisweg

Cruquius, 15-02-2012

Politiemensen controleerden woensdagochtend tussen 08.50 en 10.50 uur op de Kruisweg op snelheid. De maximaal toegestane snelheid daar is 80 km/u. Van de 1210 passerende voertuigen reden er 53 harder dan 80 km/u. Een bestuurder maakte het wel heel bont: hij werd geflitst met een snelheid van 129 km/u!
Alle betrokkenen krijgen binnenkort een bekeuring thuisgestuurd.