donderdag 10 februari 2011

Verdachte gehoord op het dak, politie zoekt getuigen








In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie rond 03.00 uur een melding van bewoners aan de Voltastraat dat zij een persoon op het dak hoorden. De bewoners hebben een nog onbekende man gezien met een rugtas en een koevoet. Hij is gevlucht. De politie startte direct een uitgebreide zoektocht in de omgeving, maar de verdachte werd niet aangetroffen. De politie wil deze verdachte graag alsnog aanhouden. Mensen die iets gezien of gehoord hebben in de buurt rond het tijdstip van de melding, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Zandvoort via het telefoonnummer 0900-8844.

Portemonneedief aangehouden

Politiemensen hielden donderdagochtend een 51-jarige Amsterdammer aan voor diefstal. De man was omstreeks 11.00 uur betrapt toen hij in een zwembad aan de Kadijklaan een portemonnee uit een tas wilde wegnemen. Een medewerker achtervolgde de man en de politie werd gebeld. Die hield de man in de omgeving van de Europaweg aan.

Dode man aangetroffen

Donderdagochtend om 08.35 uur kreeg de politie een melding binnen dat iemand een persoon zag drijven in het water langs de Bervoetsbos. Deze persoon, een nog onbekende man, bleek niet meer in leven te zijn. De politie is een onderzoek gestart naar de identiteit en doodsoorzaak van de man.

Update 16:00 van de Politie Kennemerland:


Geen misdrijf levenloos aangetroffen man

HOOFDDORP, 10 februari – De man die donderdagochtend om 08.35 uur levenloos werd aangetroffen in het water bij het Bervoetsbos is niet overleden als gevolg van een misdrijf. De man, een bejaarde meneer uit Hoofddorp is vermoedelijk overleden als gevolg van een ongeluk of suïcide.








Fotografie: shan vd berg