zondag 6 maart 2011

Man aangehouden na mishandeling



ZANDVOORT, 06 maart – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur een 49-jarige man uit Zandvoort aangehouden. Hij had even daarvoor aan de Haltestraat een 58-jarige plaatsgenoot mishandeld. De man is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten voor verhoor. Het slachtoffer liep letsel op aan zijn gezicht, maar hoefde niet naar een ziekenhuis vervoerd te worden.

Jongen aangehouden na vernieling

HAARLEM, 06 maart – Surveillerende politiemensen zagen in de nacht van zaterdag op zondag even voor 05.00 uur dat er met stenen tegen ramen van nog te slopen woningen werd gegooid. Dit gebeurde aan de Hannie Schaftstraat. De agenten zagen drie jongens dit doen. Twee van hen sloegen op de vlucht toen ze de agenten zagen, maar één van hen werd aangehouden. Dit was een 20-jarige Haarlemmer. Hij heeft een bekeuring gekregen. Zijn op de vlucht geslagen vrienden hebben hun fietsen achtergelaten en deze zijn overgebracht naar een politiebureau.

Auto op z’n kop

HEEMSTEDE, 06 maart – Een 45-jarige Haarlemmer kreeg in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.35 uur de schrik van zijn leven toen hij met zijn auto over de kop sloeg. Dit gebeurde aan de Zandvoortselaan. De aandacht van de man was vermoedelijk door vermoeidheid even afgedwaald, waardoor hij langs een geparkeerde auto schaafde, de stoep raakte en vervolgens over de kop sloeg. De Haarlemmer is zelf uit zijn voertuig geklommen. Wel is hij overgebracht naar een ziekenhuis voor controle. De man was niet onder invloed van alcohol.