maandag 24 januari 2011

Aangehouden op verdenking van zakkenrollen

Aangehouden op verdenking van zakkenrollen 
BEVERWIJK, 23 januari – De politie heeft rond 14:35 uur twee Bulgaarse vrouwen aangehouden op verdenking van zakkenrollen. De vrouwen, in de leeftijd van 18 en 48 jaar, probeerden een bezoekster van de Bazaar te bestelen. Dit werd gezien door een beveiliger van de Bazaar, die het tweetal overdroeg aan de politie. Beide vrouwen werden ingesloten voor nader onderzoek.

Verkeersveiligheidscontrole Beverwijk

Verkeersveiligheidscontrole Beverwijk
BEVERWIJK, 23 januari – De verkeerspolitie heeft zondagmiddag op de Noorderweg een verkeerveiligheidscontrole gehouden. Er werd gecontroleerd op het niet dragen van de autogordel en op het handheld bellen. Tijdens de controle heeft de politie 14 mensen bekeurd. Tussen deze overtreders zaten automobilisten (11) die geen autogordel droegen, het niet kunnen tonen van een rijbewijs (2) en het van het vervoeren van meer personen dan zitplaatsen (1). Alle overtreders kregen hun bekeuring direct mee.

Aanrijdingen op de A4

Aanrijdingen op de A4
HOOFDDORP, 23 januari – Op de A4 bij de afrit Hoofddorp vond rond 16:55 uur een kop-staart-aanrijding plaats tussen twee auto’s. Hierbij raakten een 30-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Zaandijk gewond; zij werden met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte oorzaak van de aanrijding.