dinsdag 1 februari 2011

MARISSTRAAT 11 ZANDVOORT BINNENBRAND WONEN (update)

ZANDVOORT Bij een brand in pension Zee en Duinzicht aan de Marisstraat in Zandvoort is een gast zeer ernstig gewond geraakt. De brand is ontstaan in één van de gastenkamers.

Het slachtoffer is een pensiongast. Het slachtoffer is zwaar gewond naar het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk gebracht. De eigenaresse probeerde de gast te waarschuwen, maar kon zijn kamer niet in. Uiteindelijk is de man door de brandweer uit de kamer gehaald.

De brand was snel geblust.

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een brand in een pension aan de Marisstraat. Omstreeks 10.10 uur ontstond er brand, die door de brandweer geblust werd. In het pension was nog een man aanwezig ten tijde van de brand, hij liep zware verwondingen op. De man is zwaargewond vervoerd naar het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, waar hij is opgenomen. Zijn toestand is kritiek. De afdeling Forensische Opsporing doet onderzoek naar eventuele sporen die de oorzaak van de brand kunnen duiden. Wat de oorzaak van de brand is wordt nog onderzocht, daarnaast is ook de identiteit van het slachtoffer dat in het ziekenhuis ligt, niet bekend.