donderdag 23 februari 2012

Een man aangehouden op de Heemstedese dreef

Heemstede 23-02-2012

Donderdagavond rond 21.10 is een man aangehouden op de Heemstedese dreef THV de Johan wagenaarlaan. De man werd op gehaald door 3 donkerblauwe busjes en later kwam en nog een gewone politieauto bij dit alles duurde hoog uit 10 min. Het verkeer richting Haarlem kon geen kant op, Zowel de rijbaan als de busbaan waren afgesloten door deze politiebusjes.   

Meisjes (4 en 6 jaar oud) gevonden door Burgernetactie




Heemstede, 22-02-2012

Dankzij de inzet van Burgernet werden woensdagmiddag twee meisjes van 4 en 6 jaar oud, die korte tijd daarvoor vermist waren, teruggevonden. De meisjes waren in de omgeving van de Heemsteedsedreef voor het laatst gezien. Door middel van een Burgernetactie werd aan meer dan 700 deelnemers van Burgernet in dat gebied gevraagd uit te kijken naar de twee. Meerdere meldingen kwamen bij de politie binnen van Burgernetdeelnemers die de meisjes hadden zien lopen. Uiteindelijk zijn ze kort voor 17.00 uur in de omgeving van het Valkenburgerplein door politiemensen gevonden. Dit naar aanleiding van een telefoontje van een Burgernetdeelnemer die de meisjes vlak daarvoor had gezien.

Aanrijding fietsster met bromfietser

Haarlem, 23-02-2012

HAARLEM, 23 februari – De politie kreeg donderdagmorgen omstreeks 08.55 uur een melding van een aanrijding met letsel op de Oostvest tussen een fietsster en een bromfietser. De fietsster, een 20-jarige Velserbroekse, fietste richting de Oudeweg en keek op een gegeven moment achterom waarna zij de Damaststraat in wilde rijden. Toen zij achterom keek week zij iets uit naar links. De bromfietser, een 58-jarige Haarlemmer, wilde haar links inhalen maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Beiden kwamen ten val. De 20-jarige vrouw is voor controle naar een ziekenhuis vervoerd. De bromfietser is voor zover bekend niet gewond geraakt.