maandag 7 november 2011

Bouwvaker ernstig gewond op Heemsteedse Dreef

HEEMSTEDE -07-11-2011

Op de Heemsteedse Dreef in Heemstede heeft maandagmiddag op de bouwplaats een ernstig bedrijfsongeval plaatsgevonden. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is mogelijk een stuk naar beneden gevallen en moest vanuit daar door de brandweer naar beneden gehaald worden.

De man was er zo ernstig aan toe dat er een helikopter te plaatse kwam. De man is onder politie begeleiding naar het VU in Amsterdam gebracht

Foto's eric van lieshout












Brand Bartoklaan Heemstede

HEEMSTEDE 07-11-2011



Voor een bejaarde bewoonster kwam er op tijd hulp iemand van de thuishulp die haar ronde deed.  Ze ontdekte dat de woning vol met rook stond. Met snel handelen heeft ze de bejaarde bewoonster uit haar woning gehaald.
De Hulpdiensten die snel ter plaatse waren konden snel reageren op de brand in de woning.
De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee voor behandeling naar het ziekenhuis.De brand was ontstaan door een brandende kaars in de woning de bewoonster was in slaap gevallen.


Auto vernield door vuurwerk

HOOFDDORP, 07-11-2011


Zondagavond even na 20.30 uur kwam er een melding binnen dat er zojuist vuurwerk was afgegaan bij een geparkeerde auto aan het Rottumeroog. Op de locatie zagen agenten dat de betreffende auto aanzienlijk beschadigd was geraakt. Onder meer de voorruit en het stuk rond de motorkap waren vernield. De politie wil graag weten wie verantwoordelijk is voor deze vernieling. Mensen die iets gezien hebben worden daarom verzocht contact op te nemen met de politie in Hoofddorp via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie anoniem doorgeven kan ook door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.