dinsdag 22 maart 2011

Raam ingegooid, getuigen gezocht

HAARLEM, 22-03-2011


Politiemensen stelden omstreeks 15.45 uur een onderzoek in na de melding dat er een ruit vernield was van een woning aan het Marjoleinpad. De bewoonster van het huis zag nog net twee personen wegrennen. De politie wil de twee jongens graag aanhouden en is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de vernieling. Mensen kunnen bellen met de politie in Haarlem via 0900-8844.

Koperdieven aangehouden

HAARLEM, 22-03-2011


Maandagmiddag even voor 16.00 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er twee personen koperwaar aan het wegnemen waren van een bouwterrein aan de Minckelersweg. Het tweetal reed weg in de richting van de A. Hofmanweg, maar werd daar staande gehouden door de inmiddels gearriveerde agenten. De mannen, een 45-jarige Haarlemmer en een 48-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn hierop aangehouden en overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.

Man met harddrugs aangehouden

HEEMSTEDE, 22-03-2011


Surveillerende politiemensen zagen in de nacht van maandag op dinsdag rond 00.30 uur een auto met knipperende lichten staan bij de bushalte in de buurt van de Konijnenberg. Toen de agenten bij de 37-jarige Haarlemse bestuurder informeerden of alles in orde was, gooide de man een zakje met wit poeder weg. Hierop werd de man aangehouden op verdenking van het bezig van harddrugs. De man bleek daarnaast ook in het bezit van XTC. De Haarlemmer is ingesloten in het politiebureau voor verhoor.

Brandstichting

HAARLEM, 22-03-2011


Maandagmiddag even na 16.15 uur woedde er een brandje aan de Noord-Schalkwijkerweg. Op het voormalige stortterrein van de gemeente bleek een hoop vuil in brand te zijn gestoken. De brandweer kwam naar de locatie om de vlammen te blussen. Niemand raakte gewond. De politie wil weten wie de brand heeft gesticht en komt daarom graag in contact met getuigen die iets gezien hebben rond het tijdstip van de brand. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.