woensdag 3 augustus 2011

Man aangehouden voor mishandeling



Zandvoort, 03-08-2011


De politie hield dinsdagavond 2 augustus een 22-jarige Amsterdammer aan voor mishandeling. De man had op het strand zand over een 60-jarige man heen gegooid. Toen deze er wat van zei werd hij geslagen. Het is niet bekend wat voor letsel hij heeft opgelopen. De agenten konden de man op aanwijzing van een getuige aanhouden. De verdachte gedroeg zicht zeer recalcitrant, probeerde een agente een kopstoot te geven en spuugde haar in haar gezicht. De man is onder controle gebracht en ingesloten. Er zou mogelijk een tweede man bij de mishandeling betrokken zijn geweest. Het zou gaan om een blanke magere man met een petje en een donkerkleurig t-shirt en donkere rugzak. De politie is op zoek naar deze man.

Jeugdige bromfietsster betrokken bij aanrijding met auto

Haarlem, 03-08-2011


De politie kreeg dinsdagavond 2 augustus omstreeks 19.40 uur een melding van een aanrijding op de kruising Oudeweg met de Gedempte Oostersingelgracht. Een 13-jarige Amsterdamse bromfietsster was hier in botsing gekomen met een personenauto. Achterop de bromfiets zat een eveneens 13-jarige Amsterdamse. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De twee meiden zijn meegenomen naar het bureau en aan de opa van de bestuurster overgedragen. De bromfietsster krijgt een boete voor het rijden zonder rijbewijs.

Aanhouding na vernieling bushokje


Aerdenhout, 03-08-2011



Een alerte getuige meldde woensdagmorgen 3 augustus omstreeks 05.50 uur dat twee mannen op de Zandvoorterweg een bushokje aan het vernielen waren. Ook zouden er her en der vuilnisbakken op de weg liggen. De agenten zagen het tweetal nog bij het bushokje staan en zij zijn ter plekke aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Aerdenhout en een 18-jarige Engelsman. Beiden waren onder invloed van alcohol. Zij zijn ingesloten en zullen nog worden verhoord. De politie maakt proces-verbaal op.