zaterdag 8 oktober 2011

Politie waarschuwt voor ‘hengelen

Nieuw-Vennep, 07-10-2011

Bij de politie zijn donderdag opnieuw twee aangiften gedaan van diefstal van autosleutels in de wijk Getsewoud-Zuid. Dit is in de afgelopen maanden ook vaker voorgekomen in die buurt.
De sleutels hangen, in het zicht, binnen het bereik van de brievenbus en worden door handige ‘hengelaars’ weggenomen. Vaak zitten ook huissleutels aan de autosleutels, waardoor er ook simpel toegang verkregen werd tot de woning. Meerdere auto’s zijn weggenomen als gevolg van deze methode.

Snorfietser ernstig gewond na botsing met verkeerszuil

Haarlem, 07-10-2011

Een 22-jarige Haarlemse snorfietser is in de nacht van donderdag 6 oktober op vrijdag 7 oktober omstreeks 01.15 uur ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Herensingel. De Haarlemmer is door onbekende oorzaak tegen een verkeerszuil gebotst en ten val gekomen. Hij was buiten kennis en is met hoofdletsel naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de snorfiets in beslag genomen.

Gordel niet om, hoofd tegen voorruit

Haarlem, 07-10-2011


De politie kreeg donderdagmiddag omstreeks 16.00 uur een melding van een ongeval in de Ter Cleeffstraat. De bestuurder, een 35-jarige Haarlemmer, was tegen een geparkeerde auto aangereden. De rechtervoorkant was zwaar beschadigd en de agenten zagen dat er een grote ster in de voorruit zat. De bestuurder bleek zijn veiligheidsgordel niet omgehad te hebben. Hij is met hoofdletsel naar een ziekenhuis vervoerd. Dezelfde avond kon de bestuurder het ziekenhuis weer verlaten. De auto moest worden versleept.

Vrouw bedreigd in het verkeer

Hoofddorp, 07-10-2011

Een 33-jarige automobiliste uit Krommenie stond vrijdagochtend omstreeks 11.30 uur stil voor een verkeerslicht op de N201. Toen de vrouw wilde optrekken, sloeg de auto af. Doordat de vrouw hier wat nerveus van werd, gebeurde dit nogmaals. Dit was voor een man die in de auto achter haar zat voldoende om naar de vrouw toe te lopen en haar uit te schelden en bedreigen. De vrouw was hier flink van geschrokken. Aangezien het kenteken van de auto bekend is, werd door de politie contact gezocht met de man. Deze man heeft zich op aandringen van de politie later op het politiebureau gemeld. Hij zal worden verhoord.