dinsdag 26 april 2011

Man aangehouden na bedreiging

HAARLEM, 26-04-2011


Politiemensen hebben maandagavond een 34-jarige man uit Zandvoort aangehouden voor bedreiging. De man zou even daarvoor aan de Willem Draijerstraat een persoon hebben bedreigd, waarmee hij een conflict zou hebben. De Zandvoorter is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten voor verhoor.

Politie zoekt verdachten vernieling

HAARLEM, 26-04-2011


De politie is op zoek naar twee heren die rond 00.35 uur een spiegel van een auto hebben getrapt aan de JJ Hamelinkstraat. Het tweetal reed op een scooter en een getuige zag dat zij een spiegel van een geparkeerde auto kapot trapten. De politie wil de jongens die verantwoordelijk zijn voor deze zinloze vernieling graag aanhouden en mensen die informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Fietser overleden

Overveen

Een 69-jarige wielrenner uit Zandvoort is maandagavond overleden als gevolg van een aanrijding met een 18-jarige fietsende toerist. Dit gebeurde rond 18.15 uur op het fietspad van de Zeeweg. De 18-jarige man kwam uit de richting van Zandvoort en op het moment dat hij een groepje fietsers voor hem passeerde, kwam hij in botsing met de Zandvoorter die op zijn racefiets uit tegengestelde richting kwam. Hulpdiensten rukten uit om de 69-jarige man te behandelen aan zijn ernstige verwondingen. Onder begeleiding van motoragenten is hij door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij later op de avond is overleden. Het verkeer op de Zeeweg is gedeeltelijk gestremd geweest als gevolg van het ongeval. De politie doet nog onderzoek.

Aanrijding tussen fietser en voetganger

Even voor 17.30 uur kwam een 35-jarige fietser uit Heemstede in botsing met een 21-jarige voetgangster uit Amsterdam. Dit gebeurde op de Boulevard Barnaart. Toen agenten naar de locatie kwamen, zagen ze beide betrokkenen gewond op de grond liggen. Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de twee. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht.

Haarlemmer fotografeert omkledende badgasten

ZANDVOORT - De politie heeft zondagmiddag een 23-jarige man uit Haarlem aangehouden in een zwembad in Zandvoort. Hij werd betrapt toen hij met zijn mobiele telefoon stiekem opnames aan het maken was van vrouwen en kinderen die zich in kleedhokjes aan het omkleden waren. 

De man is meegenomen naar het politiebureau en vastgezet voor nader onderzoek, zo maakte de politie maandag bekend. Agenten hebben de mobiele telefoon van de Haarlemmer in beslag genomen.