maandag 9 januari 2012

Vrouw gewond na brand in woning in de Dr. Schaepmanstraat in Haarlem



Haarlem  09-01-2012

Een fikse uitslaande brand heeft maandagochtend veel schade aangericht in Haarlem. Het vuur werd rond kwart voor acht door de bewoonster van het pand  aan de Dr. Schaepmanstraat ontdekt. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de woning. De bewoonster heeft bij de brand onder andere brandwonden aan haar hand opgelopen en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.
Fotografie: Dennis Scheltema



 





Dronken doorrijder aangehouden

 ZANDVOORT – Omstreeks 21.30 uur hielden politieagenten in haar woning aan 51 jarige Zandvoortse aan. Zij wordt ervan verdacht kort daarvoor een aanrijding te hebben veroorzaakt in de Haltestraat en de plaats van het ongeval te hebben verlaten. Na de aanhouding bleekzij onder invloed van alcohol. Bij een ademtest kwam een promillage naar voren van 2,38. Dat leidde tot de invordering van haar rijbewijs. Er wordt proes-verbaal opgemaakt voor de door haar gepleegde verkeersmisdrijven.

Mogelijke inbreker overlopen

HEEMSTEDE, 9 januari – Maandagochtend omstreeks 08.30 uur kwam de melding binnen bij de politie dat er mogelijk was ingebroken in een woning aan de Johan Wagenaarlaan. Getuigen hadden ook een man zien wegrennen nadat hij over een hek klom.
De agenten hebben naar de man gezocht, maar deze is nog niet aangetroffen. Mogelijk rijdt de man in een witte bestelauto.
Mensen die getuige zijn geweest worden verzocht contact op te nemen met de politie in Heemstede via 0900-8844.

Alcoholcontrole zonder overtreders

Op 8 januari tussen 18.30 en 21.30 zijn alcoholcontroles uitgevoerd op de Hooimarkt in Haarlem en de Beneluxlaan in Beverwijk. Van de 520 passanten hebben de agenten 150 bestuurders een blaastest afgenomen. Niemand bleek in overtreding.