donderdag 29 december 2011

Auto over de kop in de sloot

Hoofddorp, 28-12-2011


De politie kreeg dinsdagavond 27 december rond 22.00 uur een melding dat op de Drie Merenweg een auto over de kop was geslagen. De auto zou in de sloot liggen. De bestuurder was inmiddels uit het voertuig. De automobilist, een 24-jarige man uit Hillegom, vertelde de agenten dat één van de wielen de berm raakte waarna hij de macht over de auto verloor en het voertuig over de kop sloeg. De bestuurder heeft aan het ongeval mogelijk een gebroken rib overgehouden. Hij is vervoerd naar een ziekenhuis. De auto moest worden versleept.

Auto in de brand Haarlem

Haarlem, 29-12-2011


De politie kreeg in de nacht van woensdag 28 december op donderdag 29 december omstreeks 00.25 uur een melding van een in brand staande auto op de Richard Holkade. Het voertuig is geheel uitgebrand. De brandweer heeft het vuur geblust. De politie houdt rekening met brandstichting. De auto is versleept voor sporenonderzoek. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van het team Spaarne-Oost via 0900-8844.

Huiselijk geweld

Haarlem, 29-12-2011


De politie hield woensdagavond 28 december een 51-jarige Haarlemmer aan voor mishandeling van zijn vriendin. De man had de vrouw hard in haar gezicht geslagen waardoor de vrouw hoofdletsel opliep. De vrouw is de woning uitgevlucht. De agenten hebben de man ingesloten en hij zal worden verhoord. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.