donderdag 14 april 2011

eenzijdig ongeval bakkerstraat haarlem

Om half 3 komt de melding binnen bij de brandweer van een vko met beknelling.
ter plaatse blijkt het te gaan om een eenzijdig ongeval.
Waarbij de bestuurster van de auto de controle over de auto kwijt was.
De auto reed  achteruit tegen een andere auto aan, 
en weer vooruit tegen een boom tot stilstand kwam .



Eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval is er maar één verkeersdeelnemer betrokken bij het ongeval. Eenzijdige ongevallen gebeuren vaak doordat de bestuurder de controle over zijn voertuig verliest, van de weg af raakt, en tegen een obstakel (zoals een boom of lantaarnpaal) rijdt, of in het water terecht komt.

Politie zoekt automobilist

HAARLEM, 14-04-2011


De politie is op zoek naar een automobilist die woensdagmiddag even voor 16.30 uur over de Tempeliersstraat reed. Deze persoon week zonder enige reden uit naar de bushalte, waar zojuist een persoon liep. Deze persoon, 45-jarige Haarlemmer, moest een sprong naar de stoep maken om de naderende auto te ontwijken. De bestuurder van de personenauto reed vervolgens door. De politie wil weten wie deze automobilist is, en komt daarom graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van dit incident. Er kan gebeld worden naar de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Politie onderzoekt inbraak

Zandvoort, 13-04-2011

Woensdag eind van de ochtend bleek dat er was ingebroken in een restaurant aan de Burgemeester Engelbertstraat. De inbrekers hadden een raampje geforceerd en zich zo toegang verschaft tot de zaak. De buit bestond uit een geldbedrag.Mensen die vanaf dinsdagavond iets hebben gezien dat mogelijk verband houdt met de inbraak worden verzocht contact op te nemen met de politie in Zandvoort, via 0900-8844.

Man aangehouden na huiselijk geweld

Zandvoort

Politiemensen hielden dinsdagavond omstreeks 20.15 uur een man aan voor mishandeling. De 43-jarige Haarlemmer wordt ervan verdacht zijn 43-jarige ex-vriendin te hebben mishandeld en haar fors te hebben bedreigd. De aanhouding ging gepaard met het nodige geweld, de Haarlemmer verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Uiteindelijk is een politiehond ingezet, waarna de man kon worden overgebracht naar een politiebureau waar hij werd ingesloten.