zaterdag 11 februari 2012

Snorfietser gewond na aanrijding

Heemstede, 10-02-2012

De politie kreeg vrijdagmorgen omstreeks 09.30 uur een melding van een aanrijding met letsel op de Pieter Aertszlaan  tussen een snorfietser en een automobiliste. De snorfietser, een 26-jarige Nieuw-Venneper, reed op de Heemsteedse Dreef in de richting van de Fonteinlaan. Een 41-jarige automobiliste uit Leimuiderbrug reed eveneens op de Heemsteedse Dreef en reed linksaf de Pieter Aertszlaan op. De vrouw zag de snorfietser te laat en reed hem aan. De 26-jarige snorfietser is voor controle vervoerd naar een ziekenhuis.

Snelheidscontroles Haarlem

HAARLEM, 9 februari – De politie hield donderdagavond een snelheidscontrole op de Europaweg. Van de 714 bestuurders reden er 96 harder dan de toegestane 50 km per uur. De hoogste snelheid was 90 km per uur. De betrokken bestuurders krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd.

Snelheidscontroles Heemstede

HEEMSTEDE, 9 februari – Bij een snelheidscontrole op de Cesar Francklaan heeft de politie donderdagmiddag in totaal 98 hardrijders bekeurd. De hoogste snelheid was 85 km per uur terwijl 50 km per uur is toegestaan. 1119 Automobilisten reden voorbij de radarauto. De betrokken bestuurders krijgen binnenkort hun boete thuisgestuurd.