dinsdag 17 januari 2012

Auto in de brand Haarlem

Haarlem, 16-01-2012


HAARLEM, 16 januari De politie kreeg in de nacht van zondag op maandag omstreeks 02.00 uur een melding van een in brand staande auto in de Kloosterstraat. De brandweer heeft het vuur geblust. Een andere auto, die voor het in brand staande voertuig stond, liep ook forse schade op door de hitte. Beide auto’s werden versleept. Vermoedelijk is door de hitte de ruit van een woning in de Kloosterstraat gebarsten. De politie sluit brandstichting niet uit. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het team Centrum/Zuidwest via 0900-8844.

Getuigen gezocht mishandeling

Haarlem, 16-01-2012


HAARLEM,15 januari – De politie hield in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.15 uur een 33-jarige Haarlemmer aan voor mishandeling. De Haarlemmer zou een andere man om onbekende reden in de Smedestraat meerdere klappen tegen zijn hoofd hebben gegeven. De agenten zagen de verdachte op de Grote Markt zitten en hebben hem daar aangehouden. De verdachte, die onder invloed van drugs was, verzette zich tegen zijn aanhouding. Uiteindelijk is hij onder controle gebracht en geboeid. De 33-jarige verdachte had nog diverse pillen en andere drugs bij zich. Deze zijn in beslag genomen. De politie is vanwege het onderzoek nog op zoek naar getuigen die de politie nog niet hebben gesproken. Zij kunnen contact opnemen met het team Centrum/Zuidwest via 0900-8844.

Met drie kinderen in de achterbak

Haarlemmermeer, 16-01-2012


HAARLEMMERMEER, weekend - Een onopvallende motorsurveillant van de politie heeft afgelopen weekend een 39-jarige automobilist uit Aalsmeer aan de kant gezet nadat hij met hoge snelheden (o.a. met meer dan 46 km/uur overschrijding) over de N205 en N201 reed. De man kleefde hierbij op voorgangers en wisselde van rijstrook zonder het overig verkeer voor te laten gaan. Tijdens de staandehouding zag de motoragent tot zijn verbazing dat hij drie kinderen in de achterbak van de auto vervoerde. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt en hij is door de politie aangemeld voor de EMG (Educatie Maatregel Gedrag).