zondag 4 september 2011

Fietsendieven aangehouden

ZANDVOORT, 3 september – Op de Zeestraat heeft de politie om 03.30 uur twee mannen op verdenking van diefstal. Het gaat om een 19-jarige en een 20-jarige man, beiden afkomstig uit Haarlem. Zij hebben de fietsen vermoedelijk gestolen bij het station. De beide fietsen zijn in beslag genomen. Het gaat om een rode Gazelle damesfiets, en een zwarte damesfiets van het merk Siger. Eigenaren van de beide fietsen kunnen zich melden bij de politie in Zandvoort: 0900 – 8844.

Balkon afgebroken tijdens opkapbeurt

HAARLEM, 4 september – Tijdens het opknappen van zijn balkon is de eigenaar van een woning aan de Zuidschalkwijkerweg om 13.15 uur van 3-hoog naar beneden gevallen. De draagsteunen begaven het toen de man aan het werk was, waardoor een groot deel van het balkon instortte. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hij was gelukkig kort na zijn val goed aanspreekbaar. Ter plekke is begonnen de rest van het balkon te stutten.

ingezonden door
Maurice Linders


 








Aanrijding met letsel Haarlem

Haarlem, 02-09-2011

Op de kruising van de Koudenhorn met de Kokstraat ontstond vrijdagochtend omstreeks 07.30 uur een aanrijding.
Een 23-jarige Haarlemse fietsster reed op de parallelweg van de Koudenhorn, toen zij werd aangereden door een 27-jarige Haarlemse automobilist die vanuit de Kokstraat kwam aangereden. De vrouw kwam op de voorruit van de auto terecht, waarna ze op de grond viel. Ambulancepersoneel heeft de vrouw overgebracht naar een ziekenhuis, met onbekend letsel.
De afdeling verkeersondersteuning onderzoekt de exacte toedracht van de aanrijding.