zaterdag 22 oktober 2011

Bewoner dood aangetroffen in Haarlem

HAARLEM - In een woning aan de Oostenrijklaan in Haarlem is de bewoner zaterdagmiddag dood aangetroffen. De politie ging de woning binnen, omdat er sprake was van een sterke gaslucht.


De politie gaat ervan uit dat er sprake is geweest van een ongeluk, aldus een woordvoerster.
De precieze oorzaak wordt nog onderzocht. Ook de identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Bromfietscontrole

Hoofddorp, 21-10-2011

De politie hield donderdagmiddag en – avond een bromfietscontrole op de Kruisweg. De politie heeft 30 brom- en snorfietsen gecontroleerd op kentekenpapieren, technische staat en verzekering. Zes bromfietsen bleken te zijn opgevoerd. De eigenaren kregen een bekeuring hiervoor. De hoogste snelheid was 80 km per uur. Donderdagavond zijn er tijdens surveillance ook bromfietsen gecontroleerd. Hierbij bleken er twee te zijn opgevoerd en één bromfietser kreeg een boete voor het negeren van het rode verkeerslicht. De controles zullen de komende tijd regelmatig worden herhaald.

Boetes bij snelheidscontroles



Overveen, Heemstede, Hoofddorp, 21-10-2011

De politie hield donderdagmiddag een snelheidscontrole op de Zeeweg. Er werd gecontroleerd in de richting van de Parnassiaweg en in de richting van de Boulevard Barnaart/Brouwerskolkweg. Van de 836 passanten reden er 50 te hard. De hoogste snelheid was 109 km per uur terwijl 80 km per uur is toegestaan. De betrokkenen krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd.
HEEMSTEDE, 20 oktober – Op de Herenweg werd donderdagavond op snelheid gecontroleerd. Er bleken 30 bestuurders de maximale snelheid te overschrijden. 1150 Bestuurders passeerden de radarauto. De hoogste snelheid was 86 km per uur terwijl 50 km per uur is toegestaan. De betrokken bestuurders krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd.