vrijdag 27 januari 2012

Inbraak juwelier; politie zoekt getuigen

Haarlem, 26-01-2012

Bij een juwelier aan de Gierstraat is door onbekenden ingebroken. De inbraak moet zijn gepleegd woensdag tussen 17.00 en 02.00 uur in de nacht. A a ngezien het rolluik is geforceerd en een etalageruit is vernield kan het zijn dat de inbraak is opgevallen bij mensen.Mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord en nog niet hebben gesproken met de politie worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Het kan ook zijn dat in de dagen ervoor al voorverkend is door de dader(s). Mensen die verdachte personen of situaties hebben waargenomen in de dagen voor deze inbraak worden ook verzocht te bellen.

Inbraak in kamer

Haarlem, 26-01-2012

Een bewoner van een kamer in een huis aan de Grote Houtstraat trof woensdagavond om 21.50 uur plotseling een onbekende man in zijn huis. De bewoner heeft zich direct terug getrokken in zijn kamer en de politie gebeld. Agenten hebben het huis en de directe omgeving doorzocht, onder meer met behulp van een politiehond, maar hebben helaas geen verdachte aangetroffen. Na onderzoek bleek uit een andere kamer in het huis een laptop te zijn weggenomen. Mensen die mogelijk getuige zijn geweest, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via 0900-8844.

Auto over de kop


Santpoort-Noord, 26-01-2012

Op de N208 is woensdagavond om 23.15 uur een auto over de kop geslagen. De 19-jarige bestuurder uit Velserbroek verklaarde de macht over het stuur verloren te hebben waardoor de auto over de kop was geslagen. Hij is ter controle vervoerd naar een ziekenhuis. De Velsertunnel is korte tijd afgesloten geweest om alle hulpdiensten hun werk te kunnen laten doen.

Winkeldieven aangehouden Zandvoort

Zandvoort, 25-01-2012


ZANDVOORT, 24 januari – De politie hield dinsdagmiddag twee winkeldieven aan op het Raadhuisplein. Het tweetal, Oost-Europeanen van 26 en 23 jaar, had in een winkel aan het Raadhuisplein met een geprepareerde tas diverse producten gestolen. Zij werden daarbij betrapt door personeel van de winkel. Het tweetal is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.